Oplossingen

AIenS installeert, beveiligt en beheert

Een veilig en stabiel computernetwerk is essentieel maar niet vanzelfsprekend. Toch lopen veel organisaties achter de feiten aan bij problemen als virussen, hacking en storingen. Doet u genoeg om de continuïteit binnen uw organisatie te waarborgen?

90% minder storingen

AIenS is gespecialiseerd in systeembeheer en biedt u de zekerheid van een betrouwbaar netwerk. Wij verzorgen de infrastructuur, bewaken dagelijks de belangrijkste functies van uw netwerk en zorgen voor een goede beveiliging. Het resultaat? Tot 90% minder storingen. En is er toch iets aan de hand? Dan reageren wij snel en verhelpen uw problemen op afstand of bij u op locatie.

Langlopende klantrelaties

Binnen onze aanpak besteden we veel aandacht aan persoonlijk contact. Zo krijgen we een goed beeld van uw organisatie en kunnen we u zeer gericht adviseren en ondersteunen. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de langlopende relaties met onze klanten (gemiddeld 10 jaar).

AIenS voor continuïteit

Bent u benieuwd wat AIenS voor de continuïteit van uw organisatie betekent? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Installeert, beveiligt en beheert