Oplossingen - Firewall

Veilig internet anno 2015

Internetverkeer dat onvoldoende beveiligd is vormt een groot risico voor uw netwerk en het beheer van uw bedrijfsgegevens. Virussen, schadelijke programmatuur, hacking en ander vormen van internetcriminaliteit hebben grote gevolgen.

AIenS biedt een geavanceerde firewall-oplossing waarmee u ongewenst dataverkeer blokkeert.

Wat houdt ons internetfilter voor u buiten de deur?

  • Hack pogingen
  • Virussen
  • Phishing en spam emails
  • Ongewenste content (reclame, grof taalgebruik etc.)
  • Ongewenste programmatuur (chat, social media, java,flash etc.)
  • Detectie van plotselinge toename van internet verkeer

Ingaand én uitgaand dataverkeer

In tegenstelling tot traditionele firewall-oplossingen filteren en beveiligen wij zowel uw inkomende als uw uitgaande internetverkeer. Dit is erg belangrijk. Ongewenst dataverkeer loopt immers ook van servers en werkstations binnen uw netwerk naar verdachte IP-adressen toe.

Blokkeren van advertenties

Een belangrijke optie van onze firewall-oplossing is contentfiltering. Hiermee kunt u onder meer reclameboodschappen blokkeren. Zo spelen we in op de trend dat advertenties (bijvoorbeeld in spelletjes en filmpjes) steeds vaker schadelijke code bevatten. Reclame-uitingen zoals pop-ups worden daarnaast vaak als hinderlijk ervaren.

Installatie en controle

AIenS verzorgt voor u de installatie van deze firewall en biedt u ook een controlecontract aan. Hierbij bekijken en analyseren we de meldingen per werkstation en server in de log van uw firewall en zorgen wij ervoor dat uw firewall up-to-date blijft. Wilt u of een effectieve manier uw netwerk beveiligen? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van onze firewall-oplossing. Neem met al uw vragen contact met ons op.

Installeert, beveiligt en beheert